Maandmenu
menu mensile

Pesto crostini van focaccia, Hollandse garnalen salade en langoustine

Kalfsrib-eye van de grill met een saus van tonijn, witte wijn en kappertjes.

Of

Gegrilde zalmsteak met een citroen, knoflook, rozemarijn, botersaus

Luchtige chocolademousse met kokos ijs, crunch van amaretti en kersen saus

Een content heading

Een content subheading

Een content subheading

Een content subheading

Een content heading

Voorgerechten

Apperativo

Filetto al carpaccio   € 14,50
Flinterdun gesneden ossenhaas, truffeldressing,
Parmezaanse kaas, dun gesneden rode ui, pijnboompitten.


Salmone affumicato   € 14,50
Tartaar van gerookte zalm, avocado, tomaten crostini, rucola salade
 en verse pesto.


Antipasta    € 9,25 p.p
 ( bestellen vanaf 2 personen)
Gorgonzola, geitenkaas, mozzarella, bruschetta,
gegratineerde scampi, pastrami, proscuitto, salami,
carpaccio ossenhaas, vitello tonnato.


Zuppa di pesce   € 8,--
Kreeften- garnalen bisque, mosselen, garnalen,
gerookte zalm, gamba.


Zuppa di aglio   € 8,--
Steenoven gerookte knoflook, gerookte kuikenfilet,
bos ui, zwarte truffel.


Scaloppine   € 14,50
Gebakken coquilles met spinazie, knoflook, room, tagliatelle
proscuitto en Parmezaanse kaas.


Cinque Bruschetta    € 14,50
Vijf bruschetta’s, tomaat basilicum, salami gorgonzola,
proscuitto en pesto, mozzarella en aceto, gerookte zalm.

Alle voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en garnituur.

Een content heading

Hoofdgerechten

secundi piatti

Filetto di orata   € 25,50
Gebakken dorade filet met een saus van witte wijn, groene kruiden
en citroen.


Grosso rombo dal forno   € 25,50
Heilbot uit de oven gemarineerd met knoflook olie met een pittige
salsa van tomaat, pepers, olijven, paprika en pijnboompitten.


Agnello alla griglia   € 25,50
Gegrilde lamskoteletten met een rode wijn, tijm
honing jus.


Faraona    € 25,50
Gebakken parelhoen, gemarineerd met tomaat, gevuld met mozzarella,
basilicum geserveerd met verse pesto.

Deze gerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur.

Een content heading

Pasta´´ s

Spaghetti, penne en tagliatelle. Maak uw keuze uit één van onze pasta soorten en bepaal met welke saus u de pasta overgoten wilt hebben. De keuze is aan u!

Carbonara    € 16,-
Pastasaus van pancetta, ui, salie, knoflook en ei.

Pasta di “il gallo”    € 16,-
Een saus met broccoli, spinazie, pesto en zalm.

Bolognese tradizionala    € 16,-
De originele fantastische saus van pomodori tomaten,
gehakt en verse Parmezaanse kaas.

Pasta pollo al forno   € 16,-
Een pastasaus gemaakt van tomaat, paprika, champignon,
knoflook, ui, courgette, aubergine en kip, gegratineerd in de oven.

Pasta di pesce   € 19,-
Een pastasaus gemaakt van pesto, garnalen, mosselen,
zalm en scampi.

Lasagna bolognese   € 16,-
Volgens grootmoeders recept.

Pasta d”all stagione   € 19,-
Voor ieder seizoen een geweldige pasta, vraag ernaar.


Alle pasta’s en lasagne worden geserveerd met brood.

Een content heading

Vegetarisch

Vegetariano

Voorgerechten

Zuppa di pomodoro   € 6,--
Italiaanse pomodori- tomatensoep, verse basilicum.

Pomodoro carpaccio    € 12,50
Dun gesneden pomodorie tomaat, rucola salade, olijven,
gorgonzola, walnoten, huis gemaakte pesto.

Bruschetta vegatariano    € 12,50
Bruschetta, tomaat en knoflook, huisgemaakte pesto,
Mozzarella, basilicum.


Hoofdgerechten

Il gallo vegatariano   € 16,--
Een saus met broccoli, spinazie, pesto, ratatouille.

Bolognese vegetariano    € 16,--
Pomodori tomatensaus, champignons, paprika,
courgette, aubergine, Parmezaanse kaas.

Pasta con pesto  € 16,--
Een pastasaus gemaakt met verse knoflook en pesto.


Maak uw keuze uit één van onze pasta soorten, spaghetti, penne en tagliatelle. De keuze is aan u!


Cannelloni verdure    € 16,--
Cannelloni gevuld met spinazie, ricotta, bospaddenstoelen,
zongedroogde tomaten, en tomatensaus en Parmezaanse kaas.

Een content heading


Dessert

Frutta e formaggio      € 13,50
Italiaanse kazen, vers fruit, balsamico siroop, brood,
olijven, noten.

Tiramisù dello Chef  € 10,--
Lange vingers, mascarpone, koffie, cacao, vanille-ijs,
koffie karamel.

Trifoglio di mele  € 11,50
Appel triffle met crumble van Biscotti, Amaretto en
witte chocolade ijs.

Scroppino     € 8,50
Scroppino is een spoom, een drankje met ijs dat als tussengerecht of nagerecht tijdens een diner wordt gebruikt. De oorsprong ligt in de Italiaanse regio Veneto.
Het drankje wordt gemaakt met een sorbet van citroenijs met vodka en Italiaanse mousserende witte wijn (prosecco)