Maandmenu
menu mensile

 Dun gesneden bresaola met verse geitenkaas, zongedroogde tomaten, walnoten, sinaasappel olijven en honing

Gebakken grote gamba’s (7 stuks)  met knoflook, room en rucola

of

Gebakken eendenborst met een sausje van witte wijn, honing en peper

Blauwe bessen yoghurt cake met chocolade ijs

Een content subheading

Een content subheading

Soepen ´  to go´

Soep in handige meeneem-emmertjes

Zuppa di pomodoro

Zuppa di aglio

Zuppa di pesce

Voorgerechten

Filetto al Flinterdun gesneden ossenhaas, truffeldressing, Parmezaanse kaas, dun gesneden rode ui, pijnboompitten.

Salmone affumicato Tartaar van gerookte zalm, avocado, tomaten crostini, rucola salade en verse pesto.

Antipasta  ( bestellen vanaf 2 personen) Gorgonzola, geitenkaas, mozzarella, bruschetta, gegratineerde scampi, pastrami, proscuitto, salami,
carpaccio ossenhaas, vitello tonnato.

Scaloppine Gebakken coquilles met spinazie, knoflook, room, tagliatelle
proscuitto en Parmezaanse kaas.

Cinque Bruschetta Vijf bruschetta’s, tomaat basilicum, salami gorgonzola,
proscuitto en pesto, mozzarella en aceto, gerookte zalm

Hoofdgerechten

Filetto di orata Gebakken dorade filet met een saus van witte wijn, groene kruiden en citroen

Grosso rombo dal forno Heilbot uit de oven gemarineerd met knoflook olie met een pittige salsa van tomaat, pepers, olijven, paprika en pijnboompitten.

Agnello alla griglia Gegrilde lamskoteletten met een rode wijn, tijm
honing jus.

Faraona  Gebakken parelhoen, gemarineerd met tomaat, gevuld met mozzarella, basilicum geserveerd met verse pesto

Nagerechten

Frutta e formaggio      Italiaanse kazen, vers fruit, balsamico siroop, brood,olijven, noten.


Tiramisù dello Chef  Lange vingers, mascarpone, koffie, cacao, vanille-ijs, koffie karamel.


Trifoglio di mele  Appel triffle met crumble van Biscotti, Amaretto en witte chocolade ijs

Scroppino Scroppino is een spoom, een drankje met ijs dat als tussengerecht of nagerecht
 tijdens een diner wordt gebruikt. De oorsprong ligt in de Italiaanse regio Veneto.
Het drankje wordt gemaakt met een sorbet van citroenijs met vodka en Italiaanse mousserende witte wijn (prosecco)